ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Τ.Ε (ΕΔΡΑΣ)/Π.Δ.Μ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022».Το έργο, προϋπολογισμού 4.000.000,00 ευρώ , αφορά τη συντήρηση και βελτίωση τμημάτων του Οδικού Εθνικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της ασφαλέστερης μετακίνησης τους στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας. Μέσω του έργου θα γίνει συντήρηση το οδικό δίκτυο
- Κρυσταλλοπηγή – Βεύη (εξαιρείται η πόλη της Φλώρινας).
- Παραβεγορίτιδα (Κόμβος Αμυνταίου – Όριο Π.Ε. Φλώρινας/Πέλλας).- Νίκη – Φλώρινα.
- Βεύη – Φλώρινα (Νέο τμήμα).
- Βεύη – Κόμβος Αμυνταίου (Νέο τμήμα).
- Κόμβος Αμυνταίου – Όρια Π.Ε. Φλώρινας/Κοζάνης (Νέο τμήμα μέσω Παραβεγορίτιδας).
- Όρια Π.Ε. Καστοριάς / Φλώρινας – Διασταύρωση με Ε.Ο.2 .
Οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση της τρωτότητας του οδικού δικτύου, σε ότι αφορά τις φθορές και την υφή του οδοστρώματος, τις φθορές ή ελλείψεις της πλευρικής προστασίας (σύστημα ασφαλείας οχημάτων, βραχοπροστασία κτλ.), της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και τη συντήρηση ερεισμάτων, επιχωμάτων και μικρών τεχνικών έργων αποχέτευσης όμβριων υδάτων που έχουν υποστεί φθορές.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)