ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΟΡΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

"Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές.
Μία ακόμη δύσκολη σχολική χρονιά, με πολλές ιδιαιτερότητες, φτάνει στο τέλος της. Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί τη λήξη της σχολικής ζωής και της μαθητικής ιδιότητας και ταυτόχρονα την είσοδο στην ενήλικη ζωή. Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση των προσπαθειών σας ενώ αποτελούν σταθμό για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Η αγωνία και το άγχος σας, όπως επίσης και των γονέων και των καθηγητών σας είναι υπαρκτά συναισθήματα και μάλιστα πολύ έντονα, καθώς βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας.

Ως βουλευτής και ως εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας για ευόδωση των κόπων σας. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Μήνυμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων
Την Πέμπτη και Παρασκευή 02-03/06 οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ και Γενικών Λυκείων αντίστοιχα, θα υποβληθούν στην επίπονη και απαιτητική δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γι’ αυτή τους την προσπάθεια, για την οποία προετοιμάζονται υπό αντίξοες συνθήκες προκειμένου να αναμετρηθούν με ένα άδικο σύστημα, αξίζουν τις θερμότερες ευχές μου για επιμονή, υπομονή και επιτυχία.
Αγαπητοί/ες νέοι και νέες της Φλώρινας,
μπορεί αυτή η δοκιμασία να αποτελεί μια σημαντική διαδικασία, αλλά δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχετε στη ζωή σας. Υπάρχουν επιλογές μπροστά σας που απαιτούν έναν διαρκή αγώνα για την κατάκτηση των στόχων σας, μια συνεχή συλλογή γνώσεων και εμπειριών ώστε ως ακαδημαϊκοί πολίτες, νέοι και νέες της προόδου του 21ου αιώνα, να διεκδικήσετε τα αυτονόητα και να κατακτήσετε τα επιθυμητά.
Εμείς από την πλευρά μας, οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί, στεκόμαστε δίπλα σας με κατανόηση και αλληλεγγύη, ώστε να πράξουμε ό,τι χρειάζεται για το δικό σας μέλλον.
Σε αυτό το πλαίσιο και εγώ, συνεχίζω να διεκδικώ τη μοριοδότηση της περιοχής μας ως πληγείσα από τον σεισμό της 19ης Γενάρη 2022, την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των Τμημάτων του, την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και όλων αυτών των μέτρων που λαμβάνονται και αδικούν τις γενιές σας.
Καλή επιτυχία με δύναμη και υπομονή.    



Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

«Σε όλους τους διαγωνιζόμενους και τις διαγωνιζόμενες που ξεκινούν από αύριο τις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Οι εισαγωγικές εξετάσεις αποτελούν καμπή στην ζωή κάθε ανθρώπου και τα αποτελέσματα επισφραγίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλατε σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Αποβάλλετε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή την εξεταστική διαδικασία με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία της κατάκτησης της γνώσης, το ξεκίνημα του ταξιδιού προς μια νέα ζωή. Το μέλλον και η ελπίδα βρίσκεται στα χέρια σας, δημιουργείστε μια ζωή αντάξια των προσδοκιών σας.

Καλή Επιτυχία!!!».

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία στη δοκιμασία τους για είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για το κυνήγι των ονείρων σας. Χωρίς άγχος, γεμάτοι ελπίδα και ηρεμία. Γιατί, στη ζωή αυτός δεν είναι ο μοναδικός δρόμος. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες, καθώς η ζωή σας τώρα ξεκινάει.

Στους γονείς και εκπαιδευτικούς σας εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή τις μέρες αυτές και τους συγχαίρω ως Δήμαρχος και ως γονιός για την μέχρι τώρα στήριξη τους στον αγώνα σας.

Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων. Καλή επιτυχία!

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη"Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Αμυνταίου,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα να έχετε δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής σας έφτασε και είμαι σίγουρος πως έχετε αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να ανταπεξέλθετε.
Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, ωστόσο να είστε βέβαιοι ότι στη ζωή σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική, επιστημονική και κοινωνική καταξίωση.
Θέλω να συγχαρώ τόσο τους εκπαιδευτικούς που αγωνίστηκαν για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση όσο και τους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειες σας.
Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.


Μήνυμα ΕΛΜΕ Φλώρινας


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας εύχεται σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Είναι δεδομένο ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν κομβικό γεγονός για τη μετέπειτα πορεία των μαθητών, καθώς κρίνονται και αξιολογούνται οι κόποι και οι προσπάθειες πολλών χρόνων. Ευχόμαστε, λοιπόν, αυτή η δοκιμασία να έχει αίσια έκβαση και να δικαιώσει τον αγώνα τους.

Ωστόσο, αυτές οι εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι στη ζωή, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι υποψήφιοι.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Συμπαραστεκόμαστε επίσης στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.

Επίσης εκφράζουμε τη βεβαιότητα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, δεδομένου του αισθήματος ευθύνης που διακρίνει όλους τους συναδέλφους, στους οποίους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δύναμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ