ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΤΟΥ 2021 ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Την άμεση πληρωμή όλων των αγροτών που υπέστησαν ζημιές, να αλλάξει η ΚΥΑ και να συμπεριλάβει όλες τις περιπτώσεις και την άμεση πληρωμή και του υπόλοιπου 30% ζητούν οι αγρότες της περιοχής του Αμυνταίου με ανακοίνωση τους υπογραμμίζοντας πως 1,5 χρόνο μετά πληρώθηκε το 70% με το υπόλοιπο 30% να αγνοείται η τύχη του και να μην γνωρίζουν οι παραγωγοί πότε θα δοθεί. Τσακισμένοι ολοκληρωτικά από την περσινή καταστροφή, ήρθε και η φετινή χρονιά με το χαλάζι και τις τιμές στον πάτο και ακόμη περιμένουν το 30%. Επισημαίνουν δε ότι "Ο σύλλογος όλο το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό των αγροτών ώστε να μην μείνει κανείς απλήρωτος και να πληρωθούν όλοι μέχρι και το τελευταίο ποσό. Η κυβέρνηση, οι τοπικοί βουλευτές και ο περιφερειάρχης συνεχίζουν τον εμπαιγμό με τους αγρότες της περιοχής για το θέμα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του 2021".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)