2Οη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών θα διοργανωθεί στη Φλώρινα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας και το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου».

Η Φλόγα της Αγάπης, με σημείο αφής τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα (Μητρόπολη), την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ., θα ακολουθήσει μια διαδρομή από κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνοδευόμενη από μικρούς και μεγάλους, και θα καταλήξει στο Νέο Πάρκο Φλώρινας στις 13:00 μ.μ., όπου θα διεξαχθούν συναφείς με το πνεύμα της ημέρας εκδηλώσεις.

Παράλληλα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, θα διεξάγεται εθελοντική αιμοδοσία από εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας με τη συνδρομή εθελοντριών υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, στις 13:00 μ.μ., η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας θα παρουσιάσει τον εξοπλισμό της πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Παρακαλούνται όσοι δημότες, φορείς και σύλλογοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών να δηλώσουν συμμετοχή, έως την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, είτε συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη φόρμα στη διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdspKZFYvDouT9hpcTWrkZAdYfCSXgzuOZvSl7flmu3qrOvxw/viewform?usp=sf_link, είτε συμπληρώνοντας ειδικό

έντυπο που βρίσκεται στα γραφεία της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας (Δημοτική Αγορά-πρώην ΚΕΠ).

Όσοι και όσες επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, μπορούν εναλλακτικά να προσέλθουν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων κατά τις ώρες των αιμοληψιών, χωρίς προηγούμενη δήλωση συμμετοχής.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ!!!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2385044514 ή στο e-mail: pronoia@cityoflorina.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)