ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π.ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για την πορεία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, τη λειτουργία Κλινικών και των εποπτευόμενων Μονάδων, αλλά και την στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενημερώθηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου είχε συνάντηση με το νέο Διοικητή Γιώργο Μάντσο.Η Βουλευτής Φλώρινας τόνισε τη σημασία της πριμοδότησης και επιδότησης του ιατρικού προσωπικού ώστε να λαμβάνει κίνητρα για εργασία στην περιοχή, αλλά και την ανάγκη πριμοδότησης των εργαζόμενων ορισμένου χρόνου με στόχο την προκήρυξη νέων μόνιμων θέσεων εργασίας και την κάλυψη όλων των υπαρχόντων και δυνητικών κενών του ΓΝΦ. Τέλος, στηλίτευσε την επιλογή του Υπ. Υγείας για εργολαβίες στην καθαριότητα.

«Είναι ευχής έργον να βρίσκουμε λύσεις για όλα τα ζητήματα του Νοσοκομείου μας, ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες ποιοτική, δωρεάν και δημόσια περίθαλψη. Σε αυτό το πλαίσιο να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις», κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)