ΤΟ 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση, με τίτλο : «Από τις επιστημονικές πρακτικές και το πείραμα έως τη διερεύνηση και το STE(A)M: μια νέα εποχή σύνθεσης» διοργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Φλώρινας στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου 2022. Στο συνέδριο αναμένονται σύνεδροι από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια καθώς και στελέχη εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.
Καθώς παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική κοινότητα της Δυτικής Μακεδονίας, την καλούμε να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου, όπως και κάθε ερευνητή που ενδιαφέρεται για την Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες. Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται στον ιστότοπο του συνεδρίου: https://12sece.nured.uowm.gr/.

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίσουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, ώρα 17:00, ενώ η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, ώρα 19:00.

Για την Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Οι Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)