ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Οι τρόποι υλοποίησης προγραμμάτων από το ΕΒΕ Φλώρινας μέσα από το πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη και του Πρόδρου του ΕΒΕ Σάββα Σαπαλίδη με τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, Πελοπίδα Καλλίρη.

Ο βουλευτής και ο πρόεδρος του ΕΒΕ τόνισαν στον κ. Καλλίρη τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μικρά καταστήματα, αλλά και οι μεσαίες επιχειρήσεις στο Νομό Φλώρινας και ότι είναι απαραίτητο μέσα από το πρόγραμμα της Δίκαιης Μετάβασης να ενισχυθούν και οι υφιστάμενες επιχειρήσεις, παράλληλα με τα κίνητρα που δίνονται για τη δημιουργία νέων.

Ο κ. Καλλίρης αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και συμφώνησαν με τον πρόεδρο και το βουλευτή να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες δράσεις που θα υπηρετήσουν τον ανωτέρω σκοπό.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)