ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας οργανώνει από τα τέλη Φεβρουαρίου νέο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών/ριών Υγείας-Νοσηλευτικής, για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 18-65 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και δεξιότητες φροντίδας, ώστε να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες στο πολυσχιδές έργο του ΕΕΣ.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής (θεωρητικά και πρακτικά), Πρώτων Βοηθειών, στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας-Παθολογίας-Χειρουργικής και Διαιτολογίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τη διάρκεια του προγράμματος παρέχονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος: https://redcrossflorina.blogspot.com/p/blog-page_73.html

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η διάθεση για εθελοντική προσφορά, καθώς και το απολυτήριο Λυκείου.

Προθεσμία: Έως τις 15 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος

α) Στο Γραφείο του Τμήματος (ημιώροφος Διοικητηρίου), Δευτέρες, Τρίτες και Τετάρτες, 11:00-14:00

β) Στο τηλέφωνο 23853 50596

γ) Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος florina.dpt@redcross.gr, με αναγραφή του τηλεφώνου επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου/της ενδιαφερόμενης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)