ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Επιμορφωτικό σεμινάριο για του Λέβητες φυσικού αερίου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελήτηριο Φλώρινας με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Υδραυλικών.
Ο σύνδεσμος υδραυλικών και το Επιμελητήριο Φλώρινας θα συνεχίσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια, για την σωστή εκπαίδευση και την επιχειρησιακή ικανότητα των Υδραυλικών της Π.Ε Φλώρινας για την άρτια εγκατάσταση αλλά και την σωστή λειτουργία των συστημάτων Θέρμανσης Φυσικού αερίου όπου στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέοι λέβητες φυσικού αερίου έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν αν απαιτηθεί έως 30% υδρογόνου για την θέρμανση της Φλώρινας. Το Επιμελητήριο Φλώρινας υποστηρίζει έργα τα οποία διασφαλίζουν θέσεις εργασίας και βοηθάνε την βοηθάνε την τοπική επιχειρηματικότητα.

Παρόν στο σεμινάριο ήταν ο Αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας κ. Γρηγοριάδης Ν., ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, τα μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών καθώς και Επιστήμονες Μηχανολόγοι όπου υπό την ευθύνη τους πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)