ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σε δράση αγωνιζόμενες σε τρεις πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρίσκονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αθλητές του Συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης Σάρισες Φλώρινας.

Στην Αθήνα και στο ΣΕΦ η γυναικεία μας ομάδα θα δώσει τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες και θα προσπαθήσει να βγει νικήτρια στα δύο ντέρμπι που θα δώσει. Το Σάββατο το πρωί θα παίξει με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ την επόμενη μέρα θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα θα είναι πλήρης και ευελπιστούμε για την καλύτερη δυνατόν συγκομιδή βαθμών. Θυμίζουμε τη βαθμολογία των τριών πρώτων του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός 16, Σάρισες Φλώρινας 15, Παναθηναϊκός 14.

Το Σάββατο η αντρική μας ομάδα, που είναι επικεφαλής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Βορείου Ελλάδας θα παίξει στη Θεσσαλονίκη δύο παιχνίδια με αντιπάλους τον Μακεδνό Θεσσαλονίκης και τον Α.Ο. Πολυγύρου. Αναμένουμε νίκες για την ομάδα μας, που θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στο Πρίλεπ της γειτονικής μας χώρας θα ταξιδέψουν το Σάββατο έξι αθλητές της ακαδημίας μας, όπου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας σε διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος Mladost96. Οι: Χρυσοστομίδου Ειρήνη και Νεστορία, Σπανού Γεωργία και Παρασκευή, Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης και Σερίδης Αναστάσιος θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Κ15 και Κ19.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)