ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

2 Χρυσά, 3 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια ο εξαιρετικός απολογισμός της Γ.Ε.Φλώρινας στο Πανελλήνιο κύπελλο στο νησί των Φαιάκων! 

Αποστολές με εξαιρετικές παρουσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ

Ένα παραμυθένιο Σαββατοκύριακο μας επιφύλασσαν οι αθλητές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Συνολικά 35 αθλητές μας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο και έδειξαν την αγάπη τους για την ξιφασκία. Προπονητές, γονείς και συνοδοί έβαλαν τα δυνατά τους έτσι ώστε να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να περάσουμε καλά! 
Απολογισμός, 2 γυναικείοι τελικοί με άρωμα ΓΕΦ, 2 αθλητές μας στο βάθρο στην κατηγορία των νέων, ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία νέων-γυναικών, πολλές παρουσίες στις τελικές 8αδες και πολλά πολλά χαμόγελα

Αναλυτικότερα:
ΚΕΡΚΥΡΑ:
Στο ξίφος ασκήσεως στην κατηγορία U10 των κοριτσιών ο σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από 2 αθλήτριες, οι οποίες μάλιστα έφτασαν ως τον τελικό και διεκδίκησαν το κύπελλο, με κυπελλούχο την Ιωάννα Τερπίνα και ασημένια την Ελένη Σιδηροπούλου. Τα κορίτσια αυτά συνεχίζουν να μας δείχνουν ότι στο μέλλον θα μας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις!
Στην κατηγορία U13 των κοριτσιών είχαμε πάλι εμφύλιο τελικό, ανάμεσα στις Αντιγόνη Δούμτση και Ειρήνη Σοβισλή, με κυπελλούχο την Αντιγόνη ( η οποία κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο φέτος σ’αυτή την κατηγορία) και ασημένια την Ειρήνη Σοβισλή μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση .
Στην κατηγορία U20 των νέων ο Δημήτρης Σαχινίδης έδειξε τον καλό του εαυτό και μετά από εξαιρετικά παιχνίδια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο νεοαποκτηθείς αθλητής μας Γιάννης Τσιμικλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο χαρίζοντας μας πολλά χαμόγελα. Την είσοδο του στους καλύτερους 8 κατάφερε και ο Σωτήρης Γεροσίδερης δείχνοντας σταθερός στα καλά αποτελέσματα λίγο πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Στην κατηγορία U20 των νεανίδων η Ηλιάννα Μπουζίκα για άλλη μια φορά φέτος «έκανε» βάθρο με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, επιβεβαιώνοντας και αυτή την καλή της κατάσταση πριν από το Παγκόσμιο. Για άλλη μια φορά την είσοδο της στην καλύτερη 8αδα κατάφερε και η Καλλιρρόη Ναΐδη με την κατάκτηση της 6ης θέσης.
 Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους αθλητές μας:
9η Χατζηλία Νικολέτα (U13)
12η Γλούφτση Αγγελίνα (U13)
13η Χατζηχρήστου Βασιλική (U13)
14η Τορτοπίδου Αλεξάνδρα (U13)
21η Σοβισλή Ελένη (U13)
22η Τασομήνη Παναγιώτα (U13)


21ος Γιάγκος Μιχάλης (U13)


12ος Κεκεζίδης Στάθης (U20)
14ος Δημητρόπουλος Ρωμανός (U20)
16ος Χατζόπουλος Αχιλλέας (U20)
21ος Νεδέλκος Γιώργος (U20)
23ος Δούμτσης Άγγελος (U20)
25ος Μέλκος Παναγιώτης (U20)
30ος Ζωγράφος Θέμης (U20)
31ος Σγούρος Αβράμης (U20)


12η Χατζηλία Ελισάβετ (U20)
13η Καββάδα Ελεονώρα (U20)
14η Κοΐδου Όλγα (U20)
27η Γιάγκου Χρυσούλα (U20)


Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον ΚΑΣ Δαμοκλής για την φιλοξενία και την εξαιρετική διοργάνωση. Διοργάνωση παράδειγμα προς μίμηση για όλους!  Ευχαριστούμε επίσης, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κ. Ιωάννη Λιγνό και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Ανέστη Κωστίδη για την παρουσία τους στους αγώνες και την στήριξη τους σε κάθε επίπεδο! 

Οι αγώνες έγιναν στη μνήμη του φίλου και συναδέλφου Χρήστου Παπαγεωργίου, ο οποιος έφυγε τόσο απροσδόκητα και γρήγορα από την ζωή. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Χρήστο 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι μικροί μας αθλητές στο ξίφος μονομαχίας έκαναν για άλλη μια φορά αυτό που πραγματικά τους κάνει χαρούμενους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν όλους περήφανους.
Στην κατηγορία U13 των αγοριών ο Γιάννης Γυμνόπουλος κατάφερε να μπει στους «καλύτερους 8» της διοργάνωσης, χάνοντας στις λεπτομέρειες το βάθρο, ανάμεσα σε 70 αθλητές. Στην ίδια κατηγορία ο μικρός μας Άρης Κοϊμτζίδης κατέκτησε την 42η θέση. Στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας η Δέσποινα Δήμτσιου κατέκτησε την 29η θέση ανάμεσα σε 50 αθλήτριες!
Στην κατηγορία ανάπτυξης (U10) η Μορφιαδάκη Εμμανουέλα κατέκτησε την 15η θέση, ενώ η Λαζαρίδου Αφροδίτη την 26η!


ΑΘΗΝΑ
Σπουδαία εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές μας στην σπάθη, χάνοντας πραγματικά στις λεπτομέρειες την είσοδο τους στην 8αδα. Στα αγόρια ο Χρήστος Γούσης κατέκτησε την 10η θέση, ενώ στα κορίτσια η Ναταλία Στρέζου 12η! Τα παιδιά μας συνεχίζουν να δείχνουν ότι παραμένουν σταθερά σε υψηλό επίπεδο και προετοιμάζονται για ακόμη ψηλότερα στο πρωτάθλημα!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)