ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΛΑΖΑΡΟ ΛΑΒΑΣΙΔΗ

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η προστασία των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έναντι των Funds» διοργανώνει το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Λάζαρος Λαβασίδης με ομιλητή τον Διδάκτορα Νομικής και επικεφαλής του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και Προστασίας των Δανειοληπτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Σπυράκο. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του ΕΒΕ Φλώρινας στις 6 το απόγευμα. Κατά την διάρκεια της συζήτησεις οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους και να λάβουν έγκυρες και ακριβείς απαντήσεις.
Ο Δρ. Σπυράκος έχει συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές σε θέματα τραπεζικών συναλλαγών, πτωχευτικού δικαίου, λειτουργίας αγορών, ενώ, ως ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Εμπορίου (Κ. Σημίτη), συμμετείχε στη σύνταξη του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών. Επίσης, υπήρξε ο εισηγητής και ο υπεύθυνος σύνταξης του ν. 3869/2010 για τη ρύθμιση χρεών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων νόμος ΠΑΣΟΚ (Κατσέλη). Είναι ιδρυτικό μέλος του επιστημονικού σωματείου «Ένωση Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή», του οποίου έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας. Ως δικηγόρος έχει χειριστεί πλήθος συλλογικών αγωγών ενώσεων καταναλωτών, με αποφάσεις επί των οποίων δημιουργήθηκε η πλούσια νομολογία για καταχρηστικούς όρους και πρακτικές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ