ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ 14 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου στις 6:30 το απόγευμα. Σημαντικότερα από αυτά είναι  η Έκθεση Πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Δ. Αμυνταίου, η Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού,  η Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου έτους 2024 και η Eγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αμυνταίου».

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στις Τ.Κ. Μανιακίου, Φαραγγίου, Πελαργού και Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στις Τ.Κ. Ξινού Νερού και Πετρών του Δήμου Αμυνταίου.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στις Τ.Κ. Πεδινού, Αγραπιδιάς και Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου.

6. Έγκριση ισολογισμού ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού οικονομικού έτους 2022.

7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ για το έργο : "Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε. Φιλώτα".

8. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Υποδομές Αντιπλημμυρικής Προστασίας Δ.Κ. Αμυνταίου του Δήμου Αμυνταίου».

9. Eγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αμυνταίου».

10. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής αναπλάσεις συντηρήσεις Κ.Χ. οδών και πλατειών Δήμου Αμυνταίου (Προσωρινή & Οριστική).

11. Ορισμός επιτροπών Παραλαβής Αφανών Εργασιών, ποιότητας υλικών, φυσικού εδάφους και χαρακτηρισμού εδαφών για το έργο «Αισθητική – Λειτουργική αναβάθμιση χώρου πλησίον κτιρίου Γυμνασίου Αμυνταίου».-

12. Έγκριση Γ΄ Κατανομής 2023, ποσού 80.110,00 € για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης.

13. Έγκριση αιτήσεων φοιτητών ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για πρακτική άσκηση στον Δήμο Αμυνταίου.

14. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου, σύμφωνα με την αριθ. 192/2023 απόφαση Ο.Ε. Αμυνταίου.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Ιορ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)