ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη, 21χρονος ημεδαπός,σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της ιδίας Υπηρεσίας . Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε σε περιοχή της Φλώρινας, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε -0,4- γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένη οικία, ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -76- γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης, -1- ζυγαριά ακριβείας και -1- τρίφτης κάνναβης.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- γραμμάρια μεικτού βάρους, άγνωστης ουσίας, πιθανόν αμφεταμίνης και -106- γραμμάρια λευκής σκόνης που χρησιμοποιείται ως ουσία πρόσμιξης, η σύσταση των οποίων ερευνάται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)