ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Τους νέους αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Λιάσης. Το νέο σχήμα περιλαμβάνει επτά έμμισθες αντιδημαρχίες και δύο άμισθες. Ειδικότερα ορίστηκαν Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Λαζαρίδου Ασημούλα, Αντιδήμαρχος Βιομηχανίας – Εμπορίου & Χωρικός στην Δ.Ε. Φιλώτα,Κιοσές Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου,Τζήγας Θωμάς, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού,Τσιναρίδου Φωτεινή, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας,Γκαλάβου Σουλτάνα (Τάνια), Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Εύρυθμης Λειτουργίας Οικισμών Δεληγιαννίδης Ευστάθιος, και Αντιδήμαρχος Χωρικός στην Δ.Ε. Αετού, Βαρικού, Λεχόβου και Νυμφαίου Σαρηγιαννίδης Παύλος.

Επιπλεον , Άμισθοι Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν ο Αβραμίδης Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και Πέιου Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Παραγωγής, Δασών και Διαχείρισης Αδέσποτων και Χωρικός στην Δ.Ε. Αμυνταίου.

 Παράλληλα, με απόφαση του Δημάρχου, ορίστηκαν τρείς Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

- Θεοδώρου Απόστολος, Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας,

- Μιχαηλίδης Δημήτρης, Εντεταλμένους σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης και

- Δόνε Ειρήνη, Εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης.

 «Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας, η συνεργασία μας θα είναι στενότατη, εγώ θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, οφείλεται κι εσείς να το κάνετε. Να έχετε μια άριστη συνεργασία μεταξύ σας, να είστε στο πλευρό του κάθε δημότη, να ακούτε με σεβασμό τις απόψεις τους καθώς και της αντιπολίτευσης, ώστε να παράξουμε μαζί το μεγαλύτερο δυνατόν έργο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Λιάσης.  



                                            





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)