ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ : ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ?"

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παιδική Παντοδυναμία και Εφηβική αυτονομία: Μία πλευρά του ίδιου νομίσματος;» διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας και του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθει στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με
Εισηγήτριες στην εκδήλωση τις υπεύθυνες της ομάδας Πρόληψης και Πρώιμης Παρέμβασης Παπακυριακού Μαρία – Ψυχολόγος και Γιαννουτάκη Ιωάννα – Λογοθεραπεύτρια. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους "Οι γονείς θα ενημερωθούν για το πώς διαμορφώνεται ένα θετικό πλαίσιο συνεργασίας και επικοινωνίας με το παιδί ή τον/την έφηβο/η. Θα γνωρίσουν επικοινωνιακές τεχνικές, για να βελτιώσουν τη σχέση με τα παιδιά τους, ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο του παιδιού".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)