ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 26 ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στην πρόσληψη 26 προσωπικών ιατρών για την Π.Ε. Φλώρινας μέσα στο 2025 προχωρά η 3η ΥΠΕ, όπως ανακοίνωσε ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Παπασωτηρίου, μετά τη συνάντησή του με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Τσαλικάκη.
Όπως επισημαίνει ο κ. Παπασωτηρίου, ήδη προκηρύσσονται άμεσα οι πρώτες οκτώ θέσεις, με την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους να ξεκινά σήμερα, 29 Απριλίου. Παράλληλα, σταδιακά μέσα στο 2025 θα ενεργοποιούνται και οι υπόλοιπες θέσεις που έχουν εγκριθεί για την περιοχή.
Ο Βουλευτής υπενθύμισε ότι για την ταχύτερη στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Φλώρινα, η Πολιτεία προσφέρει πρόσθετα οικονομικά και θεσμικά κίνητρα στους γιατρούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

90ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ