ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης- παραλαβής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή στο νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.

Όπως είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του από την Φλώρινα στην τελετή παράδοσης της Π.Ε. Φλώρινας για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο κ. Καρυπίδης μεταξύ άλλων τόνισε "εγώ να ξεκινήσω από το χωρίο και να φτάσω στην πόλη, και αυτό το λέω σε όλους. Ότι αποφασίζεται, ότι σχεδιάζεται πρέπει να έρθει στη λογική του όταν κάτι χρησιμοποιείται να παράγει ωφελιμότητα. Με προτεραιότητα και πολιτική προσέγγιση πρώτα για την κοινωνία και μετά για τους αριθμούς. Δεν έχουμε τη δυνατότητα της διασφάλισης άλλων πόρων αλλά ούτε και το άγχος της απορροφητικότητας. Δεν σημαίνει κάτι αν η περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας είναι χαμηλότερη στην απορροφητικότητα. Θέλω να πω ότι, δεν παίζει ρόλο να ευημερούν οι αριθμοί, όταν υποφέρουν οι πολίτες. Εδώ πρέπει να αλλάξουμε πολιτικές και εκεί πρέπει να δώσουμε μαζί μια μάχη".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)