ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

Παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φλώρινας, των Δημοτικών Συμβούλων και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

Την τελετή ορκωμοσίας έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος ο οποίος ευχήθηκε καλή πορεία στο δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής για τη νέα πενταετία. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή την τετραετία που πέρασε υπογραμμίζοντας ότι "παραλάβαμε ένα Δήμο χωρίς συγκεκριμένο προσανατολισμό και χωρίς σχέδιο ανάπτυξης. Η πορεία που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια ήταν κοπιαστική όμως καταφέραμε σήμερα να έχουμε σχέδιο με όραμα στόχους και σχεδιασμό για έναν Δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό που να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες και τα νέα δεδομένα και έτσι θα πορευτούμε και την επόμενη πενταετία να μεταβούμε σε έναν Δήμο λειτουργικό και υπηρέτη των δημοτών μας".
Τόνισε ακόμα πως παρά την οικονομική κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι Δήμοι καταφέρανε ως Δημοτική Αρχή να υλοποιήσουν στόχους που πριν μερικά χρόνια φάνταζαν ως ευσεβείς πόθοι όπως η τηλεθέρμανση Φλώρινας που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης της και η τηλεθέρμανση της Μελίτης που είναι έτοιμη να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ. Αναφέρθηκε ακόμα και στην πεζοδρόμηση κεντρικών σημείων της Φλώρινας που βρίσκονται στην φάση ολοκλήρωσης της και στην ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα που βρίσκεται στην φάση υλοποίησης."Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο έχει δημοτικούς συμβούλους από όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις" επεσήμανε ακόμα "όμως μας συνδέει όλους η αγάπη για την προσφορά στον τόπο μας και για το καλό των κατοίκων αυτής της πόλης". Η επόμενη πενταετία, σημείωσε τέλος, θα είναι αφιερωμένη στην καθημερινότητα του πολίτη, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και σε δράσεις που θα ανακουφίζουν τους πολίτες όπως η μείωση των εξόδων τους με την πρόταση του Δήμου για παροχή δωρεάς ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά του Δήμου.
"Η πρόταση μας ελήφθη πολύ σοβαρά από τους αρμόδιους Υπουργός" τόνισε ακόμα σημειώνοντα πως "θα δώσουμε τη μάχη αυτή και θα την κερδίσουμε όπως και με την τηλεθέρμανση γιατί είμαστε ο συνδυασμός της επιτυχίας".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)