ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ:ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ-ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΚΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

"Το θέμα της ΔΕΗ και των νερών είναι αδιαπραγμάτευτα για εμάς. Κάτω τα χέρια από τα νερά και την ενέργεια" τόνισε στην ομιλία του χθες ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής αρχής.
Χρειάζεται αυτοί που κυβερνούν να καταλάβουν το έγκλημα που έχουν κάνει στην περιφέρεια και στην Δυτική Μακεδονία, πρόσθεσε ακόμα, και να αφήσουν την υποκρισία και τις κωλοτούμπες.
"Εγώ δεσμεύομαι ότι θα τηρήσω τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις για τα δύο αυτά θέματα και δεν θα κάνω κωλοτούμπες" υπογράμμισε ακόμα επισημαίνοντας ότι "πρέπει αυτοί που κυβερνούν ότι η Δυτική Μακεδονία δικαιούται μια ειδική μεταχείριση  γιατί εδώ και δεκαετίες κινεί την οικονομία". Όσον αφορά στην ανάληψη της ευθύνης της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας από 1η Σεπτεμβρίου ο κ. Καρυπίδης σημείωσε ότι θα διοικήσει με συλλογικότητα και συναπόφαση και μέσα από δημόσια διαβούλευση θα ιεραρχηθούν τα προβλήματα για την άμεση επίλυση τους. "Αποφάσισα να είμαι ασκητής να μην έχω εξαρτήσεις και να είμαι απελευθερωμένος για να μπορέσω να ακούσω πριν αποφασίσω για όλα τα θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία και τα προβλήματα των πολιτών" σημείωσε ακόμα τονίζοντας ότι "με συναπόφαση και συλλογικότητα θα πορευτούμε όλοι μαζί με τους Δημάρχους και τους Περιφερειακούς Συμβούλους αλλά και τους ίδιους τους πολίτες".
Αναφερόμενος στο ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ που ζήτησε να εφαρμοστεί στη Δυτική Μακεδονία προεκλογικά τόνισε ότι θα συνεχίσει να το διεκδικεί σημειώνοντας ότι αν δεν το κάνει η σημερινή Κυβέρνηση θα το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ως αυριανή κυβέρνηση. Όσο για τους επικριτές του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τα όσο του είχαν προσάψει περί συνεργασίας του με την Χρυσή Αυγή  ο κ. Καρυπίδης είπε ότι η αλήθεια τελικά δικαιώνει και το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι ο λαός δεν πίστεψε αυτά τα ψεύδη και τον στηρίζει "το δίκιο τελικά επικράτησε" τόνισε τέλος "όλοι αυτοί που με πολέμησαν με κάνανε πιο δυνατό".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)