ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΗΣ

Στα έργα που υλοποιήθηκαν κατά την τετραετία της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας αναφέρθηκε ο απερχόμενος  Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ηλιάδης στην τελετή παράδοσης παραλαβής που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, του νέου Αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρου και του απερχόμενου Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή.
Ο κ. Ηλιάδης ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία που είχε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν στο πλευρό του και βοήθησαν στην ανάπτυξη της περιοχής. Αναφερόμενος στα έργα που υλοποιήθηκαν στην Φλώρινα είπε ότι έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται  23 έργα τα οποία  χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ, 7 έργα που υλοποιούνται με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα-FYRoM και έργα που υλοποιήθηκαν από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους αλλά και  μέσα από τα προγράμματα Πίνδος και ΕΠΑΔΥΜ. 
Στην τετραετία που πέρασε και στα έργα που υλοποιήθηκαν στην Δυτική Μακεδονία και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας αναφέρθηκε και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής  σημείωνοντας την συμβολή όλων στην προσπάθεια που καταβλήθηκε από πλευράς περιφέρειας για την ανάπτυξη της περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)