ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ Η ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ 1ο ΒΟΡΕΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ



Ξεσήκωσε όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία της η Μελίνα Ασλανίδου με τα τραγούδια της σε μια μοναδική βραδιά που χάρισε στους κατοίκους και επισκέπτες το 1ο Βορέας Φέστιβαλ.

Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν με την Μελίνα Ασλανίδου και διασκέδασαν με όλα τα αγαπημένα της κομμάτια μέχρι αργά το βράδυ.

Στόχος των διοργανωτών του 1ου Βορέας Φέστιβαλ είναι να καθιερωθεί ως θεσμός το οποίο με τις εκδηλώσεις του  θα προσελκύει κόσμο όχι μόνο από την Δυτική Μακεδονία αλλά και από όλη την Ελλάδα.  Ένα Φεστιβάλ που δε θα μείνει μόνο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με συναυλίες όπως ήταν φέτος αλλά θα διευρυνθεί του χρόνου και με άλλες παράλληλες εκδηλώσεις που θα κάνουν τους πολίτες της Φλώρινας και όλους τους επισκέπτες να περνούν ευχάριστα το τριήμερο- τετραήμερο που θα διοργανώνεται το Φεστιβάλ κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)