ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝΠ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙ

Η τραγικη κατασταση στην οποια εχει περιελθει η Βορεια Ελλαδα αποτυπωθηκε στην σύσκεψη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τα Προεδρεία των Εργατικών Κέντρων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, στην οποια συμμετειχε και ο προεδρος του ΕΚΦ Κωστας Σιακος, παρουσία των εκπροσώπων της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Θ. λ
Στη σύσκεψη των Προεδρείων αναφερθηκε το μεγαλο προβλημα που μαστιζει τις περιιχες της Βορειας Ελλαδας που δεν ειναι αλλο απο το μεγαλο ποσοστο της ανεργιας τι οποίο σε πολλές περιοχές  ξεπερνάει ακόμη και το 40%, με τους απλήρωτους εργαζόμενους, την ανασφάλιστη εργασία και τα λουκέτα να αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα των νομών.
Τα Συνδικάτα στη σύσκεψη καθόρισαν τον συντονισμό δράσης τους στο πλαίσιο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.
Παράλληλα, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου οπού και θα παρουσιαστούν τα βασικά συμπεράσματα της Έκθεσης για την Ελληνική οικονομία και την απασχόληση 2014 ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ