ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Κ.ΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΘ

Την πρώτη του παρθενική επίσημη εμφάνιση θα κάνει ο νεοκλεγέντας πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος, στην σύσκεψη- συνέντευξη τύπου που θα δώσει αύριο Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί η Διοίκηση του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή των προεδρείων όλων των Εργατικών Κέντρων από την Βόρεια Ελλάδα.
Όπως είπε σε δήλωση του στο Liveflorinanews ως πρόεδρος του ΕΚΦ θα συμμετέχει για να γνωστοποίηση τα προβλήματα της Φλώρινας αλλά και τις προτάσεις που έχει το ΕΚΦ για την αντιμετώπιση τους. Στην σύσκεψη- συνέντευξη θα παρευρεθεί και το Δ.Σ. της ΓΣΕΕ, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα των εργαζομένων στις περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης, ενόψει του Συλλαλητηρίου των Συνδικάτων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου. Η σύσκεψη- συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)