ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ

Στην 6η διοργανωση του Πανελληνιου Αγωνα δρομου υπο τον διακριτικο τιτλο "Μνημες Λιγνιτη" καλει τους πολιτες το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Ο αγωνας δρομου, που συνδιοργανώνει με τη ΔΕΗ Α.Ε θ α πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Οπως αναφερει σε ανακοινωση του το Σωματειο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το Σάββατο 6/9 και ώρα 10.30 π.μ θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων συναδέλφων, στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας.
"Στην προσπάθεια που καταθέτουμε τα τελευταία 6 συναπτά έτη προκειμένου να αναδειχθεί και να επιβραβευθεί η προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ καθώς και η συμβολή & ο ρόλος του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας" αναφερει ακομα "το Σωματείο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σας προσκαλούν στη φετινή διοργάνωση, εκτιμώντας ότι η παρουσία σας θα προσδώσει ιδιαίτερη τιμή σε μία Πανελλαδική εκδήλωση που γεννήθηκε στην Ενεργειακή Καρδιά της χώρας και εξελίσσεται σε αυτή".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)