ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΡΟΖΕ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο γιορτάζει το Αμύνταιο στο τομέα του κρασιού , το τέταρτο στη σειρά, με τη συμμετοχη της οινοποιιας Βεγοριτις του Χρηστου Μποσκου, με εδρα τον Αγιο Παντελεημονα, στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Η οινοποιία , πιστή στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού του διαγωνισμού , εκεί που διαγωνίζονται μερικά από τα σημαντικότερα κρασιά της Διεθνούς σκηνής, επιλέξε να εκπροσωπηθεί φέτος με ένα μοναδικό χαρμάνι : ξινόμαυρο με πινελιές Syrah σε μια ροζέ έκφραση. Ο διαγωνισμός φέτος συγκέντρωσε περισσότερα από 7500 κρασιά από όλο τον κόσμο. Ο ιδιοκτήτης Χρήστος Μπόσκος περήφανος, δήλωσε ότι : ‘το ξινόμαυρο βγάζει ξεχωριστά ροζέ κρασιά. Το ίδιο και το κοσμοπολίτικο Syrah .Πιστέψαμε ότι ένα πάντρεμα των δύο ποικιλιών, θα γοήτευε τις αγορές της βόρειας Ευρώπης. Το αποτέλεσμα μας δικαιωσε."



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)