15Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ:ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

Την 15η εικαστική συνομιλία με τίτλο "Ισορροπία" της Ίριδας Σπίνουλα  διοργανώνει το εικαστικό εργαστήρι του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας στο Goose cafe στις 6 Οκτωβρίου. ''Οι γυναίκες ψάχνουν το άλλο τους κομμάτι τους, οι άνδρες επιζητούν τη δύναμη, κανείς δε θέλει να μάθει, θέλουν να φτάσουν στο στόχο τους. Ο δρόμος της ζωής είναι ο δρόμος του μυστηρίου.''
Paulo Coelho.Ισορροπία είναι η κατάσταση ενός ατόμου να στέκεται σε μια συγκεκριμένη θέση αν και τείνει να σταθεί σε κάποια άλλη. Όμως κάποιες στιγμές υπάρχουν καταστάσεις και άτομα ταράζουν αυτήν την ισσοροπία. Tα μπαλόνια συμβολίζουν τα άτομα που ταράζουν την ισορροπία και το κάθε χρώμα δείχνει το συναίσθημα του ατόμου. Οι μορφές βγαζουν μια ευαισθησια και εναν συναισθηματισμό. ‘Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές μέσα σε σιωπηλή απόγνωση.’
Henry David Thoreau. Τα έργα είναι δουλεμένα με πενάκι, ακουαρέλα κ ξυλομπογιές.
Οι διαστάσεις είναι: 0,15x0.20, 0.20x0.30, 0.25x0,35.
Η Ίριδα (Σπυριδούλα) Σπίνουλα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1990 στην Αθήνα και είναι πεμτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα .
Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις εικαστικών όπως αυτή που οργάνωσε το καλοκαίρι 2012 η ομάδα φοιτητών της Σχολής της, υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Ηρακλείου. Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο στο CHESSNALE ATHENS 2012, booze coperativa. Ανήκει στην ομάδα δράσης φοιτητών της Σχολής της, με τον τίτλο «ΕΝ ΦΛΩ», με την οποία έχει λάβει μέρος σε εικαστικές εκθέσεις κ δρώμενα (ART ATHINA 2011,ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΠΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ-TAF 2012, ATHENS PRINT FESTIVAL 2012)
Επίσης με την εικαστική ομάδα <<6 Free Style>> τον Μάρτιο του 2014 , στην Αντωνιαδείου Στέγη Γραμμάτων κ Τεχνων στη Βέροια και τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου η ομάδα φιλοξενήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Τον Σεπτέμβρη του 2014 με την ομάδα «Η παρέα της Φλώρινας» πήραν μέρος στην εκδήλωση ΄ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙ΄ στους Νέους Φούρνους στην Τεχνόπολη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)