ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα  «Ετοιμότητα Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή προτάσεων στα Μέτρα 321 και 322 του Άξονα 3, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» θα πραγματοποιήσει στην  Κοζάνη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, του 2ου ορόφου του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιοχή Ζ.Ε.Π. Κοζάνης), στις 12.30 μ.μ..Στην συνάντηση, θα αναλυθούν οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, αξιολόγησης και ένταξης τους καθώς και η επιλεξιμότητα έργων, η παρακολούθηση της πορείας υλοποίησής τους και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία που διέπει την εφαρμογή των Προγραμμάτων και Δράσεων της 4ης προγραμματικής περιόδου για την Αγροτική Ανάπτυξη. Εισηγητής θα είναι ο κ. Χρήστος Απατσίδης Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής – Μονάδα Β3 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)