ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με αριθμό 237/14 Πρακτικό 19/ 8-10-2014 με την οποία ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο απαρτίζεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, δύο Περιφερειακούς Συμβούλους εκ της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τον κ. Γεώργιο Αντωνιάδη και τον κ. Σάββα Σαπαλίδη, και δύο Μουσικές Προσωπικότητες της Φλώρινας, τον κ. Δημοσθένη Μούσιο και την κ. Χριστίνα Βακάλη, το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 την πρώτη του συνεδρίαση κατά την οποία το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα.  Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Ωδείου, καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου λέγοντας ότι είναι πεπεισμένος για την καλή συνεργασία που θα έχουν κατά τη θητεία του και τόνισε ιδιαίτερα ότι το κύριο μέλημα του Νέου Δ.Σ. είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου, με στόχο την αέναη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες της ακριτικής μας περιοχής και σκοπό την άρτια μουσική κατάρτιση όσων σπουδάζουν σε αυτό, καθώς και την ισχυροποίηση του ρόλου του ως πνεύμονα πολιτισμού για το κοινωνικό σύνολο. Στη συνέχεια μετά από συζήτηση των μελών κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες σύμφωνα με το καταστατικό του Ωδείου ως εξής:
Πρόεδρος Στέφανος Μπίρος, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αντιπρόεδρος Γεώργιος Αντωνιάδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Ταμίας Σάββας Σαπαλίδης, Γραμματέας Χριστίνα Βακάλη και, Μέλος Δημοσθένης Μούσιος
Εκ του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)