ΕΛΑΣ:ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες  το σεμινάριο επιμόρφωσης των νεοπροαχθέντων Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2014, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 15-09-2014 έως 10-10-2014, σε τέσσερις (4) εκπαιδευτικές σειρές πενθήμερης διάρκειας, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές).

Στο σεμινάριο συμμετείχαν συνολικά εκατόν είκοσι (120) Αστυνομικοί Διευθυντές, εκ των οποίων είκοσι επτά (27) στην Α΄ εκπαιδευτική σειρά, τριάντα ένας (31) στην Β΄ εκπαιδευτική σειρά, τριάντα ένας (31) στην Γ΄ εκπαιδευτική σειρά και τριάντα ένας (31) στην Δ΄ εκπαιδευτική σειρά. Μετά την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικής Σειράς απονεμήθηκαν πιστοποιητικά σπουδών στους Αστυνομικούς Διευθυντές, παρουσία του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστρατήγου Βασίλειου Κοντογιάννη και της Διοικητού της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξιάρχου Σταματίνας Μίζη. Συγκεκριμένα:
Στην Α΄Εκπαιδευτική Σειρά, την απονομή πραγματοποίησε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης
Στη Β’ Εκπαιδευτική Σειρά, την απονομή πραγματοποίησε ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας
Στη Γ΄ Εκπαιδευτική Σειρά, την απονομή πραγματοποίησε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης
Στη Δ΄ Εκπαιδευτική Σειρά, την απονομή πραγματοποίησε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι Αστυνομικοί Διευθυντές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως ο σύγχρονος τρόπος διοίκησης (management), ηγεσία, οργάνωση - λειτουργία, επικοινωνία κ.α., που θα τους βοηθήσουν να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα του βαθμού τους.
Στις τελετές ολοκλήρωσης της κάθε Εκπαιδευτικής Σειράς του σεμιναρίου, η Ηγεσία έδωσε εντολές για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και οδηγίες για εμφανή και ουσιαστική αστυνόμευση, επισημαίνοντας παράλληλα τρόπους αξιοποίησης του υφιστάμενου προσωπικού με τον καλύτερο τρόπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)