ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΣΦ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Επίτιμου Μέλους του Συλλόγου Γεωργίου Παπαδημητρίου απέστειλε το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ". Στο συλλυπητήριο μήνυμα του αναφέρει:
"Το Δ.Σ. του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την εκδημία του Γεωργίου Παπαδημητρίου, ευπατρίδη Βολιώτη, λάτρη, πολύτιμου φίλου και Επιτίμου Μέλους του Συλλόγου μας. Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδημητρίου, υπήρξε για πολλά έτη, αυτόβουλος προστάτης, ένθερμος βοηθός και αλάνθαστος πλοηγός ακανθωδών θεμάτων του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
Υπήρξε ο αποκλειστικός εμπνευστής και ο ακάματος εργάτης για την ανωτάτη τιμητική διάκριση του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και της Φλώρινας, την βράβευση με το Βραβείο της Τάξεως των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών από την Ακαδημία Αθηνών το 1912, μαζί με αθόρυβους, αλλά συνετούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες του. Αισθανόμενοι την μέγιστη προσφορά του και το μέγεθος της απώλειάς του, ευχόμαστε στους οικείους του και εργαζόμαστε, να παραμείνει η μνήμη του αιωνία.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)