ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΠΕ αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος λέγοντας οτι ο συνδυασμός Ανατροπή Δημιουργία του Θεόδωρου Καρυπιδη εξέλεξε ακόμα εναν εκπρόσωπο της στο Διοικητικό Συμβούλιο ευχομενος η Διοίκηση που θα προκύψει να φέρει τα θεμητα αποτελέσματα στη διαχείριση των ζητημάτων που αφορουν την χωρα μας.

Στη συνέχεια ο κ. Μπιρος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συνάντησης που ειχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τον κ. Πάρη Κουκουλοπουλο υπογραμμιζοντας τη θετική έκβαση σε ολα τα ζητήματα που του έθεσε σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων τόσο των κτηνοτροφων οσο κσι των φασολοπαραγωγων του Βαρυκου.

Τέλος ο Αντιπεριφερειαρχης στάθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον κ. Κουκουλοπουλο σχετικά με την ολοκλήρωση του καθετου άξονα Νίκη -Φλώρινα και την επέκταση αυτού μέχρι τη Λάρισα που θα συντελεσει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)