ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποδόσφαιρο
Σε φιλικό παιχνίδι η Θύελλα Φιλώτα αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα με σκορ 1-1. Πινγκ – Πονγκ
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 25 και 26 Οκτωβρίου 2014 στο ΔΑΚ Φλώρινας έγινε το 3ο ανοικτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στη Φλώρινα από τον Α.Σ. Σάρισες Φλώρινας. 140 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν σε υψηλό επίπεδο. Για άλλη μία φορά ο ΑΣ Σάρισες Φλώρινας συνέβαλαν στον Αθλητικό τουρισμό της Πόλης μας» Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας για θέματα πολιτισμού Αθλητισμού Άρης Αριστείδου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης και αρκετός κόσμος. Κατά την έναρξη των αγώνων το χορευτικό των μικρών του Συλλόγου Θεσσαλών χόρεψε και χαιρετισμό απεύθυναν τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας όσο και ο Αντιδήμαρχος της Φλώρινας.
Ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας τιμήθηκε στο πρόσωπό του ο Δήμος Φλώρινας από την Ομοσπονδία για την προσφορά του στον Αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Πινγκ - πονγκ και επίσης τιμήθηκε ο ΑΣ Σύλλογος Σάρισες για την προσφορά του στον Αθλητισμό».
Μικτές
Για το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων οι ομάδες της ΕΠΣ Φλώρινας αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Καστοριάς στο γήπεδο της Ιτιάς όπου ηττήθηκαν οι Παίδες με 4-0 και οι Νέοι.

Από τον συνεργάτη της εβδομαδιαίας Αθλητικής Εφημερίδας "Ματιές στα Σπόρ" Ηλία Βίτκα. Περισσότερα στο matiestaspor.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)