ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης και το Ωδείο Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας καλεί στο Ρεσιτάλ πιάνου των ταλαντούχων πιανιστών, Αριστοτέλη Παπαδημητρίου και Αλέξιου Λίζου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, «Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α΄ΜΕΡΟΣ
Έργα: F.Chopin, F.Liszt
Σολίστ   Αριστοτέλης Παπαδημητρίου
Ο Αριστοτέλης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Ξεκίνησε  μαθήματα πιάνου σε ηλικία 4 ετών με τη Ναταλία Μιροσνίκοβα. Σε ηλικία 9  ετών πήρε το  2ο βραβείο και αργυρό μετάλλιο στον Ελληνοκυπριακό διαγωνισμό πιάνου "Χρυσή Μούσα". Φοίτησε από το 2005 έως το 2009 στο Εθνικό  Ωδείο Αθηνών στις τάξεις των Dr. Alexei Miroshnikov και  Χαράλαμπου Αγγελόπουλου. Από το 2009 έως το 2011 φοίτησε στο Ωδείο Νίκος Σκαλκώτας στην τάξη της Ναταλίας Μιχαηλίδου απ` όπου απέκτησε το δίπλωμα του σε ηλικία 17 ετών με το  βαθμό  Άριστα Παμψηφεί και Α` Βραβείο. Τον Ιούνιο του 2010 απέκτησε και το Πτυχίο της Αρμονίας από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών με το βαθμό Άριστα(10). 
Β΄ΜΕΡΟΣ
Έργα: L.v.Beethoven, S.Rachmaninoff
Σολίστ  Αλέξιος Λίζος
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος πιάνου του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης με καθηγήτρια την Ζωή Σαμσαρέλου και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. Μουσικολογία/ Μουσικοπαιδαγωγική). 
Μελέτησε κοντά στον Νίκο Ζαφρανά για έναν χρόνο. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην τάξη πιάνου του καθηγητή Alan Weiss, στο LUCA School of Arts - Campus Lemmensinstituut, στο Leuven του Βελγίου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα με τους: Cyprien Katsaris, Naum Grubert, Daniel Rivera, Γιώργο Θυμή, Γιώργο Χατζηνίκο, Δόμνα Ευνουχίδου, κ.α.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ