ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΚΟΥΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΨΩΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Στο κουπόνι για φτηνό ψωμί αναφέρεται σε δήλωση της η επικεφαλής της Ριζαοσπαστικής Ενότητας κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου χαρακτηρίζοντας την "κοροϊδία των λαϊκών νοικοκυριών για να κρύψουν καταστροφικές επενδύσεις". Όπως αναφέρει στην δήλωση της "ο κ. Τζιτζικώστας και κορυφαίοι παράγοντες της Διοίκησης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε σωρεία από πομπώδεις δηλώσεις για το μέγεθος της κοινωνικής ευαισθησίας τους. 
Προς επίρρωση των λόγων τους, η Περιφέρεια ξεκίνησε εχθές τη διανομή κουπονιού για έκπτωση στο ψωμί σε οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, με βάση την περίφημη δράση «Γείτονες». Το «μυστικό» της ιστορίας, είναι ότι η δράση χρηματοδοτείται από την εταιρεία που ανέλαβε τον ΤΑΡ, και γι αυτό, στη μια πλευρά του κουπονιού, υπάρχει το διαφημιστικό της εταιρείας. Η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα έχει αναδείξει εδώ και ένα μήνα το μείζον ζήτημα των καταστροφικών επιπτώσεων του έργου, αλλά και τις λαθροχειρίες με τις οποίες επιχειρεί να το νομιμοποιήσει η Περιφερειακή Αρχή. Οι επιπτώσεις στο περιβάλλον, τη γεωργική παραγωγή και κυρίως ο υψηλός κίνδυνος για την ζωή και την υγεία των κατοίκων, που επισημαίνονται με έντονο τρόπο στις εκθέσεις του ΤΕΕ και του ΓΕΩΤΕΕ, είναι κάτι που γνωρίζουν ήδη πολύ καλά οι κάτοικοι του Νομού Σερρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)