Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας μεταφέρθηκαν ασθενής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της κλινικής που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του Νοσοκομείου της Φλώρινας.
Τα προβλήματα σε ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και η υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Φλώρινας είχαν αναφερθεί και στο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο που είχε γίνει στην Φλώρινα από τη Νοσοκομειακή Επιτροπή του Νοσοκομείου της Φλώρινας στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι φορείς της Φλώρινας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και πολίτες της Φλώρινας. Η σημερινή κατάσταση και στην παθολογική κλινική της Φλώρινας δείχνει την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του προβλήματος σε ελλείψεις ιατρικού προσωπικού γιατί με το θέμα της υγείας των πολιτών δεν πρέπει να παίζει κανείς.
Δείτε το βίντεο από το eordaialive.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.