Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΦ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

To Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, τιμώντας τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα στις 17 Νοεμβρίου.

Σήμερα είναι επίκαιρο όσο ποτέ, να θυμόμαστε αυτούς που με αγώνα και αίμα θυσιάστηκαν για να υπάρχει ελευθερία και δημοκρατία στη χώρα μας. Η εποχή που διανύομαι είναι ίσως η δυσκολότερη για την ισορροπία των δημοκρατικών και κοινωνικών θεσμών στη χώρα λόγο της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βάλλονται καθημερινά με τις περικοπές και τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων από το μνημόνιο και τις επιβολές του ΔΝΤ και της ΕΕ. Η πολιτική αυτή θα πρέπει άμεσα να αλλάξει κατεύθυνση. Καλούμε όλους  τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη στη Φλώρινα στις 11:00 π.μ. για να τιμήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου. Είναι ιστορική ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.