ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας συμμετείχαν από τη Δυτική Μακεδονία ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καναβός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος. Η διοργάνωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε από το νέο φορέα «ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» που αποτελεί μια σύμπραξη της Τράπεζας Πειραιώς, της ΠΑΣΕΓΕΣ και της Euro Public στοχεύοντας στην ανάδειξη των αναπτυξιακών προοπτικών της Ελληνικής Γεωργίας και τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και ανταγωνιστικού αγροδιατροφικού τομέα.
Το συνέδριο απευθυνόταν κυρίως σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε στελέχη αγροτικών και συνεταιριστικών οργανώσεων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων , επιχειρήσεις εφοδίων και βιομηχανίες τροφίμων. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν σημαντικές εισηγήσεις για τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Καρασμάνη. Το κύριο θέμα των εισηγήσεων ήταν οι καλές πρακτικές στον πρωτογενή τομέα ενώ στα πλαίσια του συνεδρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επαφές με φορείς του Αγροτικού Κινήματος και της Αγροτικής Πίστης μεταφέροντας την εικόνα και τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα ανταλλάσσοντας σημαντικές πληροφορίες και απόψεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)