ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ Π ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

                                                 
«Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας δεν παρέμειναν απλώς στον τόπο μας, αλλά ενισχύθηκαν κιόλας, ενώ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να κάνουν πλέον το μεγάλο άλμα. Να επενδύσουν στην εξωστρέφεια τους. Τώρα είναι η ώρα, το μπορούν και το οφείλουν στον τόπο, για να παίξουν ακόμα καλύτερα το ρόλο τους ως ένας απ΄ τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης μας».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης, μετά το πέρας των συναντήσεων του με τους Προέδρους του ΤΕΙ κ. Ν. Ασημόπουλο και του Πανεπιστημίου κ. Θ. Χατζηπαντελή. Οι συναντήσεις αυτές έγιναν στα πλαίσια της ανοικτής και διαρκούς σχέσης, επικοινωνίας και συνεργασίας, του κ. Κουκουλόπουλου με τα δύο Ιδρύματα. Μια σχέση μακροχρόνια και αδιάλειπτη, με συγκεκριμένους σταθμούς, στους οποίους στάθηκε ιδιαίτερα ο κ. Χατζηπαντελής υπενθυμίζοντας πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε την ημέρα που ουσιαστικά γεννιόταν το Πανεπιστήμιο όταν το εξήγγειλε ο τότε Υπουργός Παιδείας κ. Ευθυμίου και ξαναβρέθηκαν και τώρα που «ενηλικιώνεται», αποκτώντας την αυτοτέλεια του με την εκλογή Συγκλήτου και Πρύτανη και τις δικές τους εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη. Από την πλευρά ο Πρόεδρος Πανεπιστημίου αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες θετικές εξελίξεις που βάζουν σε άλλη τροχιά το ίδρυμα και ζήτησε απ΄ τον κ. Κουκουλόπουλο να παραμείνει δίπλα του γιατί ακόμα υπάρχουν πολλά και σημαντικά που πρέπει να γίνουν μέχρι να φτάσει στο σημείο που θα το ήθελαν όλοι οι Δυτικομακεδόνες. Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Ασημόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κουκουλόπουλο για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν Ίδρυμα, τα οποία είναι:
Το θεσμικό πλαίσιο που θα οδηγήσει στην ακαδημαϊκή ολοκλήρωση του
Η απαραίτητη οικονομική του ενίσχυση, και Η πρόσληψη προσωπικού για να καλυφθούν οι πραγματικές του ανάγκες. Το σημαντικό βέβαια είναι πως το ΤΕΙ μας ακόμα και στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον καταφέρνει να διατηρεί 10.000 ενεργούς σπουδαστές!
Ο κ. Κουκουλόπουλος έκλεισε τις τοποθετήσεις του προς τους δύο Προέδρους επισημαίνοντας πως «για όλους εμάς που πιστεύουμε πραγματικά στους νέους ορίζοντες που μπορούν να ανοίγουν τα δύο Ιδρύματα μας, η συνεχής και διαρκής στήριξη τους είναι καθημερινή υπόθεση. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε καθώς ο τόπος μας χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τη δυναμική και την ποιότητα που του προσθέτουν Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)