ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ-ΝΕΚΡΌΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ

Μάρτυρες άλλης μια " κτηνωδιας" του ανθρώπου απέναντι στα ζώα γιναμε σήμερα το πρωί όταν στην Οδό Ολυμπιαδος στην Φλώρινα βρέθηκε ενα σκυλί νεκρό απο φολα. Ο κατα τ`άλλα "άνθρωπος " έδειξε το μενος του προς τα ζωα ριχνοντας φολα στο τετραποδο μέσα σε ένα χαρτί με φαγητό.


 Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία μετά απο καταγγελία ευσυνειδητου και φιλοζωου κατοικου της περιοχής που είδε το ζώο να σπαρταραει αφήνοντας  την τελευταία του πνοή στο οδοστρωμα. Οχημα του Δήμου Φλώρινας βρέθηκε στο σημείο  για την περισυλλογη του τετραποδου. Για άλλη μια φορά ασυνειδητοι δείχνουν την απανθρωπια τους ξεσπωντας στα αδεσποτα της Φλώρινας σπερνοντας φολες σε αρκετά σημεία της πόλης. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα κρίμα για όλες αυτές τις ψυχές που κάποιοι άφησαν στο δρόμο και τα έκαναν αδεσποτα και κάποιοι επειδή δεν έχουν μάθει να συνυπάρχουν με τα τετραποδα και βγάζουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα πάνω σε αυτά τα σκοτώνουν με αυτό το βαναυσο τρόπο. Προσωπικά λυπαμαι γιατί εμένα γονείς, δάσκαλοι αλλά και ο Θεός μέσα απο το λόγο του με μαθανε να αγαπώ και να φροντιζω τα ζώα κάτι που φαίνεται δεν έχουν διδαχθει αυτοί που κάνουν αυτά τα εγκλήματα με τις φολες. Ντροπή και μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται κανείς που ανηκουμε στο ίδιο είδος με αυτούς τους "ανθρώπους ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)