ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ

Συνεχιζεται η συλλογή δειγμάτων στο πλαίσιο της αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού των αλεπούδων του έτους 2014 (Ενεργητική Επιτήρση) ξεκίνησε στις 21 Φεβρουαρίου 2015. Η διάρκεια της Ενεργητικής Επιτήρησης είναι δύο μήνες.Η θανάτωση και συλλογή αλεπούδων διενεργείται αποκλειστικά από τα μέλη των συνεργείων δίωξης που έχουν ήδη συγκροτηθεί.Στο πλαίσιο της παθητικής επιτήρησης της λύσσας, καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, υποχρεούμαστε να συλλέγουμε δείγματα από ζώα τα οποία βρίσκονται νεκρά και από λυσσύποπτα ζώα. Με σκοπό τη συλλογή όσο το δυνατό περισσότερων δειγμάτων από νεκρά ζώα (παθητική επιτήρηση), παρακαλούμε να ενημερώνεται άμεσα η υπηρεσία μας, όποτε βρίσκεται κάποιο νεκρό ζώο είτε οικόσιτο είτε της άγριας πανίδας (σκύλος, γάτα, αλεπού, λύκος κ.λπ.).Υπεύθυνοι κτηνίατροι του προγράμματος και στοιχεία επικοινωνίας:
α.α. Ονοματεπώνυμο κτηνιάτρου Διεύθυνση προσκόμισης θανατωμένων ζώων Τηλέφωνο επικοινωνίας
1 Γκόγκης Χρήστος Τμήμα Κτηνιατρικής, 6ο χλμ Καστοριάς-Μεσοποταμίας 6944724539
2 Δημοπούλου Σμαράγδα Τμήμα Κτηνιατρικής, 6ο χλμ Καστοριάς-Μεσοποταμίας 6946781792
Για το χρονικό διάστημα από 26 Απριλίου έως και 30 Απριλίου, εφημερεύει ο Γκόγκης Χρήστος, με τηλ. επικοινωνίας 6944724539.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)