ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΑΠΌ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ -ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (VIDEO -ΦΩΤΟ )

Οι σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας αντηχουν στους δρόμους της πόλης.
 Τα οχήματα της Πυροσβεστικής καταφθάνουν στο κτίριο της περιφερειακής διοίκησης της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και οι πυροσβέστες με τον εξοπλισμό τους κατεβαίνουν από τα οχήματα μπαίνοντας γρήγορα στο λεβητοστασιο που έχει πάρει φωτιά. Οι πυροσβέστες απεγκλωβιζουν έναν εργαζόμενο που έχει βγει από το παράθυρο στο περβαζι του πρώτου ορόφου του κτιρίου ενώ μεταφέρουν έναν τραυματια στο ασθενοφορο του ΕΚΑΒ του Νοσοκομείου Φλώρινας.
Αυτό ήταν μέρος του σεναρίου της άσκησης ετοιμότητας που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας.με την συμβολή της Αστυνομίας και του Νοσοκομείου Φλώρινας .

Παρόν στην άσκηση και ο Περιφερειαρχης Πυροσβεστικής Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπυραρχος κ.Σεραφείμ Αθανασίου ο οποίος παρακολούθησε από κοντά με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ.Γιάννη Μιαούλη την εξέλιξη του σεναρίου της άσκησης.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)