2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας σας προσκαλεί στην 2η Συνάντηση Περιφέρειας που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Ακρίτας (υψ. 1050μ) της Φλώρινας στους πρόποδες του Βαρνούντα.  Η συνάντηση θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Ακρίτα. Θα ακολουθήσει δείπνο με ορειβατική φασολάδα και κρασί ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες ψησταριές. Η φιλοξενία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Ακρίτα και είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας υπνόσακο και στρωματάκι.
Υπάρχει επίσης δυνατότητα κατασκήνωσης στον προαύλιο χώρο.Την Κυριακή 10 Μαΐου στις 07:30 θα προσφερθεί τσάι βουνού και πρωινό και θα ακολουθήσει πορεία 5 ωρών περίπου προς την κορυφή Ανθοβούνι (Πινερίτσα, 2117μ) του Βαρνούντα και επιστροφή στον Ακρίτα.

Χάρτες και ενημερωτικό υλικό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΕΟΦ (www.seof.gr) και στο ιστολόγιο της Περιφέρειας (oreimak.blogspot.com).  Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά ή με email μέχρι τις 5 Μαΐου επικοινωνώντας με τον ΣΕΟΦ (κ.Τσιώτα Ιωάννη, 693 8947959) ή με τον Γραμματέα της Περιφέρειας (κ.Ασλανίδη Νίκο 694 6332913, ΟΣ Κιλκίς).
Για χάρτες μετάβασης και ενημερωτικές φωτογραφίες κάντε κλικ εδω ή πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ