ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΠΟ Γ. ΔΑΜΑΣΚΟ

Τα κυριότερα μιας σειράς ζητημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους της Επιχείρησης και άπτονται της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, η ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ όλων όσων προβλέπονται στην ΕΣΣΕ που υπεγράφη πριν από λίγο καιρό καθώς και οι τυπικές λεπτομέρειες επί θεμάτων που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη ΔΑΝΠΟ, αποτέλεσαν τον βασικό άξονα της κουβέντας που είχε το νέο Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τον Γενικό Διευθυντή ΑΝΠΟ κ. Γιώργο Δαμάσκο.

Το θετικό κλίμα και η κοινή διαπίστωση ότι είναι σημαντικό να υπάρχει συνεχόμενη ενημέρωση και από τις δυο πλευρές ώστε να αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα θέματα που προκύπτουν, προσδίδει θετικό πρόσημο στα όσα το Σωματείο προσπαθεί να επιτύχει για τους εργαζόμενους.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έπειτα από τις επίμονες οχλήσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ σε ό,τι έχει να κάνει με την επανασύσταση και λειτουργία της Επιτροπής Εργατικών Ατυχημάτων, υπάρχει θετική εξέλιξη καθώς έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες αρμοδίως.
Το Προεδρείο του Σωματείου θα συνεχίσει τις επαφές του με τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Επιχείρησης και των Υπουργείων προκειμένου σε κάθε περίπτωση να υπάρχει η καλύτερη δυνατή διαχείριση των θεμάτων που θα προκύπτουν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)