ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ

Στις φυλακες της Κέρκυρας θα μεταφερθεί τελικά ο 27χρονος παιδοκτόνος.Η αρχική εισαγγελική παραγγελία ηταν για τις φυλακες Τρικάλων, ωστόσο μετα απο συνεννόηση του Υπουργειου Δικαιοσυνης με τις εισαγγελικές αρχές ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα οπου ήδη εχει ετοιμαστεί κελί για να κρατηθεί μόνος του και να μην εχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας.
Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει αυριο και μεχρι τοτε θα κρατηθει στη ΓΑΔΑ.




Σας υπενθυμίζουμε:

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Για δυο ολόκληρες ημέρες ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος πολτοποιούσε με σφυρί και έβραζε στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα το κορμάκι της μικρής προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της!



Αξίζει να επισημανθεί ότι η Άννυ, απο το Σεπτέμβριο του 2011 που γεννήθηκε, ζούσε με τους παπούδες της στη Βουλγαρία. Στα τέλη Φεβρουαρίο με αρχές Μαρτίου οι γονείς την έφεραν να ζήσει μαζί τους στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για το πιο φρικιαστικό και ειδεχθές έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στη χώρα μας, ενώ για το δράστη λένε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ψυχρό και κυρίως αμετανόητο…

Το χρονικό του εγκλήματος

Η μητέρα της Αννυς γύρω στις αρχές Απριλίου έφυγε για ταξίδι στη Γερμανία και αποφάσισε να αφήσει τη μικρή με τον βιολογικό της πατέρα. Κι αυτό παρότι γνώριζε και τον βίαιο χαρακτήρα του και ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών (γι’ αυτό άλλωστε εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο).

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε εκεί γύρω στο Πάσχα, στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα. Την ίδια περίοδο και μάλλον πριν από τη δολοφονία φιλοξενείται εκεί ο φίλος του 27χρονου, επίσης από τη Βουλγαρία, ονόματι Νίκι. Καθώς επιστρέφει η μητέρα του παιδιού από τη Γερμανία, ο πατέρας-κτήνος την πείθει ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί και τη βάζει να πάνε μαζί στη Βουλγαρία, στους γονείς της, για να τους πει ο ίδιος τι είχε συμβεί και πώς εξαφανίστηκε το παιδί και να μην το μάθουν από τα ΜΜΕ.

Στο ταξίδι εκείνο φαίνεται ότι ομολόγησε και την αποτρόπαια πράξη του στον Νίκι, τον φίλο του που φιλοξενούσε κάποιες μέρες πριν στο σπίτι του στη Μιχαήλ Βόδα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, το ζευγάρι στις 21 Απριλίου πηγαίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού και δηλώνει την εξαφάνιση της μικρής Αννυς και τρεις ημέρες αργότερα πηγαίνουν στο Α.Τ. Ομονοίας και λένε ότι το παιδί χάθηκε.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σχεδόν αμέσως, καθώς το ζευγάρι άλλα έλεγε τη μια ημέρα στην Αστυνομία και άλλα την άλλη, κινώντας υποψίες. Καταλύτης, πάντως, στη λύση της υπόθεσης ήταν αφενός το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι του 27χρονου, αφετέρου η κατάθεση του Νίκι που δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος όσων ήξερε και έδωσε στις Αρχές με λεπτομέρειες τα όσα γνώριζε…

Για δυο ημέρες έβραζε το κοριτσάκι

Ήταν Μεγάλη εβδομάδα. Η Άννυ περνάει δύσκολες ώρες στο υπόγειο του πατέρα της. Φωνές, ξύλο, κλάματα. Στο σπίτι φιλοξενείται και ο Νίκι που στη συνέχεια αποδεικνύεται καταλύτης για τη λύση του μυστηρίου. Φεύγει και επιστρέφει στη Βουλγαρία αφήνοντας τον 27χρονο μόνο με την Άννυ.
«Ξύπνησα μετά από χρήση ναρκωτικών και είδα την Άννυ νεκρή στον καναπέ. Ήταν άρρωστη, αλλά δεν ήξερα τι είχε. Σκέφτηκα ότι άμα το πω στη μητέρα της θα με εγκατάλειψει για πάντα και αυτή και αποφάσισα να την εξαφανίσω» είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας – δολοφόνος, που φυσικά δεν πίστεψαν τις δικαιολογίες του, ότι δηλαδή δεν σκότωσε με τα χέρια του το κοριτσάκι.Αφού άναψε ένα τσιγάρο, ο Σάββας απόλυτα ψύχραιμος και χωρίς ίχνος μεταμέλειας άρχισε να περιγράφει στους αστυνομικούς πως εξαφάνισε το παιδί και τα ίχνη.
“Από την έρευνα προέκυψε ότι το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα που ταυτοποιήθηκαν με του παιδιού. Ακόμα και σε μαχαίρι βρέθηκαν ίχνη αίματος, στην τουαλέτα, στα σεντόνια, παντού…” λέει αστυνομικός και προσθέτει “πήρε μια πλαστική λεκάνη και με το μαχαίρι άρχισε να τεμαχίζει και να πολτοποιεί το άψυχο κορμάκι της μικρής”.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη άρχισε το μακάβριο έργο του… Αφού έκλεισε με πετσέτες όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του διαμερίσματος προκειμένου να μην βγαίνουν οι υδρατμοί πήρε μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισε να βράζει τα πολτοποιημένα μέρη του παιδιού. Σκοπός να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και για το όλο αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. ¨Το έβραζα για δυο ημέρες…” είπε με απόλυτη ψυχραιμία στους αστυνομικούς και πρόσθεσε “στη συνέχεια το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα”.

Πηγή: makelio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)