ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το θεματικό σεμινάριο για Δασολόγους που διοργάνωσε το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) στην πόλη της Κοζάνης στις 25-26 και 29-30 Απριλίου 2015.Στο σεμινάριο συμμετείχαν 60 Δασολόγοι κάθε ηλικίας, νέοι στην πλειοψηφία τους, προερχόμενοι από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, γεγονός που φανερώνει την επιθυμία των συναδέλφων για συνεχή και έγκυρη ενημέρωση και εκπαίδευση.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη σύνταξη μελετών (διαχειριστική, οδοποιίας, αναδάσωσης, αναψυχής), στη χρήση προγραμμάτων Η/Υ (ArcGIS, AutoCAD Map), αλλά και να συζητήσουν με έμπειρους Δασολόγους για διάφορα πρακτικά θέματα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν στην αγορά εργασίας.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης και ιδιαιτέρως τους Δασολόγους - εισηγητές του σεμιναρίου, κ. Πασχάλη Χατζηγεωργιάδη, κ. Γεώργιο Σάμιο - Σαμ, κα. Μαρία Μπούρχα, κ. Σπύρο Μπούσιο, κ. Γιάννη Κοσμίδη και κ. Δημήτριο Κάλφα, οι οποίοι αφιλοκερδώς και με μεγάλη όρεξη και μεράκι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας.
Η διοργάνωση εκδηλώσεων ενημέρωσης και κατάρτισης των συναδέλφων, καθώς και η διεύρυνση τους σε όλους τους κλάδους του Επιμελητηρίου, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ. και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει απαρέγκλιτα να εργάζεται.

 Από τη Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ.  

                                                              

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)