ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΟΡΑΚΗ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ UCK ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΔΡΟΥ;ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ MEGA

Ποιός θυμάται την εξαφανισμένη εκπομπή του εθνικού μας φελλού, αυτήν εδώ λέμε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega!
Εκεί που ήθελε να μας πείσει ότι στα Σκόπια ζουν εξόριστοι άρειοι Μακεδόνες, απ’ ευθείας συνεχιστές της Αρχαίας Μακεδονίας που δικαιούνται να έχουν κόκκινη χλαμύδα, κακέκτυπα ελληνιστικών αγαλμάτων στις πλατείες τους (όπως ο Χίτλερ που έπαιρνε τον υπέροχο Ερμή και τον τίγκαρε στα αναβολικά για να τον κάνει Σβαρτζενέγκερ). Αυτά τα τρομερά ντοκυμαντέρ του νεοφασίστα Θεοδωράκη, που έκαναν τον ναζί Γκρουέφσκι να δακρύζει από συγκίνηση. Μα πόσο τυχαίο, που τώρα στα Σκόπια αποκαλύπτεται ότι ο Γκρουέφκσι έκανε μαύρες μπίζνες με τον Μπόμπολα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ! Φασιστική προπαγάνδα υπέρ του Γκρουέφσκι από τον υπάλληλο του Μπόμπολα, μαύρες μπίζνες του Μπόμπολα με τον Γκρουέφσκι την ίδια στιγμή!
Υπάρχει όμως τώρα μία εμπλοκή: Οι Ουτσεκάδες που υποστηρίζουν ότι σε αυτούς ανήκει αυτό που οι κολλητοί του Θεοδωράκη ονομάζουν «Μακεδονία». Μόνο που οι Ουτσεκάδες δεν δέχονται ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Φιλίππου και του Ηφαιστίωνος. Προφανώς δεν είδαν το επικό ντοκιμαντέρ του Σταύρου Θεοδωράκη για να καταλάβουν ότι αντί για τον μαδημένο αετό που έχουν σύμβολο και το φέσι, θα πρέπει να βάλουν το άστρο της Βεργίνας σε κίτρινο, μαζί με κόκκινη χλαμύδα σαν αυτή που φόραγε στα όργια ο Καλιγούλας, στις ταινίες του Tinto Brass. Έτσι πλασάρονται οι μεγάλες ιδέες στους ιθαγενείς και οι μεγάλες μπίζνες των εθνοκτόνων της διαπλοκής.

Πηγή: Olympia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)