ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΤΕΒΑ

Η Αντιπεριφέρεια Υγείας-Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι στις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί διανομή ροδάκινων μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για της ανάγκες του ΤΕΒΑ.

Τα σημεία διανομής θα είναι οι Δήμοι - Εταίροι των Κοινωνικών Συμπράξεων με Επικεφαλής τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Για την παραλαβή των ποσοτήτων των ροδάκινων θα δημιουργηθούν τριμελείς επιτροπές παραλαβής (δύνανται να είναι οι ίδιες που έχουν δημιουργηθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ).
Σύμφωνα με το Έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Αριθμ. Πρωτ. : 1253/13.08.2015), ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της  ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι :
Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι, οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας), οι ωφελούμενοι των κοινωνικών παντοπωλείων των Δήμων, θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των ροδάκινων.
Στο τέλος κάθε διανομής, οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες που παρέλαβαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)