ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», παραχώρησε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνέντευξη πουυ παραχωρήθηκε δίπλα από τις όχθες του ποταμού Σακουλέβα, χώρο φιλοξενίας των εκδηλώσεων, παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας κ. Παναγιώτης Μαβίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άρης Αριστείδου, Άκης Καραγκιοζίδης και Χρήστος Μπαρδάκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.Στις δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Ξεκινήσαμε ήδη τις εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Προς το σκοπό αυτό επιχορηγήσαμε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου,για να καλυφθούν τα έξοδα των εκδηλώσεων. Φέτος, προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται τις εκδηλώσεις μας και διαπιστώνουμε ότι ο εθελοντισμός υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό, από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Με τη συνδρομή των δημοσιογράφων και των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και την προβολή την οποία μας παρέχετε, περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από τον κόσμο. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να βελτιώσουμε και τις εκδηλώσεις μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους συλλόγους και τα συγκροτήματα που συμμετέχουν και να πω ότι σκοπός μας είναι να προβάλλουμε τους συλλόγους της Φλώρινας, το πολιτιστικό απόθεμα το οποίο υπάρχει στον Δήμο μας, αλλά και τα νέα παιδιά τα οποία συμμετέχουν με τα συγκροτήματά τους».
Για τις εκδηλώσεις μίλησαν επίσης, οι κ.κ. Αριστείδου Άρης ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ΜαβίδηςΠαναγιώτης ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, το οποίο διοργανώνει και τις εκδηλώσεις. Ο κ. Αριστείδου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και στους συλλόγους και τους φορείς που συμμετέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα, ενώ ο κ. Μαβίδης αναφέρθηκε στη συνδρομή και βοήθεια του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος κύκλος των εκδηλώσεων ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 με τη συναυλία-αφιέρωμα στους Θεσσαλούς δημιουργούς, από την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και έκθεση φωτογραφίας με τον Βασίλη Τσιτσάνη. Θα προηγηθεί η έναρξη των εκθέσεων κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)