ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ.ΚΕΛΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση με κτηνοτρόφους της Τ.Κ. Κέλλης στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, παρουσία του βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής, ιδιαίτερα όσον αφορά στις εγκαταστάσεις των κτηνοτροφικών μονάδων, με τον κ Αντωνιάδη να εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να διαβεβαιώνει ότι θα προχωρήσει σε ουσιαστικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπισή τους.

 Από την πλευρά του ο κ. Μπίρος, αφού άκουσε όλα τα αιτήματα των κτηνοτρόφων, τόνισε ότι βασική προτεραιότητα της περιφερειακής αρχής είναι να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην παραγωγική διαδικασία και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, ενώ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την προώθηση του νομοσχεδίου για τη διατήρηση των κτηνοτροφικών μονάδων μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2016, μετά και τις υποσχέσεις του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Παναγιώτη Σγουρίδη. Ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε ότι, σε συνεργασία με τον κ Σέλτσα, θα πιέσει με κάθε τρόπο για την κατάθεση των σχετικών νομοσχεδίων.
 Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές για δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργία ομάδων παραγωγών για την ισχυροποίηση των παραγόμενων προϊόντων καθώς και μονάδων για επεξεργασία και τυποποίηση της παραγωγής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)